U srijedu na FOI-u predavanje o učinkovitosti upravljanja gradovima u Hrvatskoj

D.P./Varaždinske vijesti | 9.5.2017. u 13:20h | Objavljeno u Društvo

U srijedu 10. svibnja na Fakultetu organizacije i informatike dr. sc. Tomislav Bogović i profesor emeritus Tihomir Hunjak održat će zanimljivo predavanje na temu Analize učinkovitosti upravljanja gradovima u Republici Hrvatskoj od 2005. do 2015. godine.

Predavanje će početi u 18 sati, u dvorani 1 (2. kat) na Fakultetu organizacije i informatike.

Predavanje se temelji na rezultatima istraživanja učinkovitosti upravljanja hrvatskim gradovima u razdoblju od 2005. do 2015. godine s posebnim naglaskom važnosti ovog istraživanja za lokalni kontekst.

Primarno istraživanje provedeno je u sklopu rada na doktorskoj disertaciji dr. sc. Tomislava Bogovića, pod vodstvom prof. emeritusa Tihomira Hunjaka na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Taj doktorski rad obranjen je 2014. godine pred povjerenstvom u kojem su uz mentora bili prof. dr. sc. Diana Šimić i prof. dr. sc. Zdravko Petak. Istraživanje je ponovljeno s novijim podacima i analizirat će se uočene razlike s aspekta mogućih poboljšanja upravljačke prakse u javnom sektoru. Pozivamo Vas da popratite ovo zanimljivo i vrlo aktualno izlaganje temeljeno na iskustvu, ali i realnim pokazateljima.

Ovo se predavanje realizira u suradnji Fakulteta organizacije i informatike i Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zavoda za znanstveni rad u Varaždinu, u sklopu Dana otvorenih vrata HAZU.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci