U srcu Europe: Dobitnica Grammyja Márta Sebestyén nastupa u Varaždinu Foto: KUV

U srcu Europe: Dobitnica Grammyja Márta Sebestyén nastupa u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 26.6.2022. u 17:56h | Objavljeno u Društvo

HNK Varaždin će u ponedjeljak, 27. lipnja u 19 sati ugostiti Mártu Sebestyén, mađarsku folklornu pjevačicu, skladateljicu i dobitnicu Grammyja, jednu od najpoznatijih mađarskih glazbenih zvijezda te njezin ansambl, koji će nastupiti na svečanom koncertu "U srcu Europe" u povodu završetka mađarskog predsjedanja Višegradskom skupinom.

Koncert organiziraju Institut Liszt – Mađarski kulturni centar Zagreb, uz suradnju Koncertnog ureda Varaždina, Grada Varaždina i HNK Varaždin.

- Pjevala je engleskoj kraljici Elizabeti II, japanskom caru, španjolskoj kraljevskoj obitelji, a sada stiže u Varaždin. Vrhunska mađarska glazbenica Marta Sebastyen, čiji ste glas mogli čuti i u višestruko Oskarom nagrađenom filmu "Engleski pacijent" održat će koncert u varaždinskom HNK-u. Rezervirajte svoje besplatne ulaznice, jer ovo je glazbena poslastica koja se ne propušta - poručuju iz Koncertnog ureda Varaždin.

Ulaz na koncert se ne naplaćuje, no potrebna je prijava na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Marta_Sebestyen_plakat_2022_2.jpg