U PRODAJI "Ivanečko planinarstvo“- planinarska knjiga TZ Ivanec i HPD Ivančica Foto: TZ Ivanec

U PRODAJI "Ivanečko planinarstvo“- planinarska knjiga TZ Ivanec i HPD Ivančica

VV | 13.6.2020. u 09:10h | Objavljeno u Društvo

Turistička zajednica Ivanec je nedavno prvi puta pripremila nesvakidašnje predstavljanje knjige elektroničkim putem. Knjiga je tiskana prošle godine i realna promocija je bila planirana tijekom mjeseca ožujka ili travnja, ali radi novo nastale situacije uzrokovane pandemijom COVID- 19 te prema odlukama i preporukama epidemiološke službe RH  i aktualnih mjera koje su na snazi našli su se u situaciji da predstavljanje učine digitalnim putem.

- Nadamo se da samim time neće umanjiti vrijednost i značaj ove hvalevrijedne knjige čija priprema je trajala jedno duže razdoblje. Očekujemo da ćemo zainteresirati mnogobrojne pojedince kao i skupine koji se bave rekreativnim planinarstvom i poštuju sve prirodne vrijednosti i ljepote kojima obiluje naša gora, Ivančica - rekli su iz TZ Ivanec koji su ovaj projekt realizirali uz suorganizaciju HPD Ivančica.

U samoj realizaciji sudjelovali su i uvaženi i poznati suradnici sa svojim autorskim tekstovima i mnoštvom fotografija što dodatno knjigu čini iznimno zanimljivom. Konceptualno sadržaj je pripremljen što su u knjizi producirane neke sasvim nove teme s novo otkrivenim povijesnim činjenicama. Namijenjena je svim populacijama, institucijama, ustanovama, posjetiocima, izletnicima i turistima. Pojedini tekstovi u knjizi su prevedeni na engleski jezik.

Značajan uspjeh predstavlja i podrška na nacionalnoj razini od strane Hrvatske turističke zajednice i integralna financijska participacija u okviru projekta TZ grada Ivanca povodom realizacije opremanja i postava informativnih ploča.

Primarno je istaknuti da knjiga obuhvaća obilježavanje 120. obljetnice planinarstva u Ivancu koju su obilježili 2018. godine prigodnim i popratnim programima. 

Knjiga je grafički pripremljena i tiskana u nakladi od 1000 primjerka u tiskari Mini-Print-Logo d.o.o Varaždin, čiji direktor Dejan Težak je dao veliki obol u cijeloj realizaciji, te mu ovim putem zahvaljujemo. Mini-Print-Logo d.o.o. ujedno je i nakladnik zajedno s Tz gradom Ivanec.

Informacije oko nabave knjige se mogu dobiti u tiskari Mini-Print-Logo na tel. 098 267 176, HPD Ivančica tel. 098 9031833, 095 862 5504 i za potrebe promotivnih aktivnosti u Turističkom uredu Tz grada Ivanca tel. 098 395 027.

Zrinka_Miljan_suradnica_u_knjizi_IMG-20200606-WA0003.jpg

Eduard_Kuten_suradnik_u_knjizi_IMG_20200603_121139.jpg

Boris_Jagetiå_Darabot_urednik_i_autor_knjige_IMG_20200526_100715.jpg