U petak projekcija hrvatske komedije "Sedmo nebo" u kinu Gaj Foto: HAVC

U petak projekcija hrvatske komedije "Sedmo nebo" u kinu Gaj

Varaždinske vijesti | 30.11.2023. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Pučko otvoreno učilište Varaždin i Kino Gaj u petak, 1. prosinca s početkom u 18 sati organiziraju projekciju hrvatske komedije "Sedmo nebo" redateljice Jasne Nanut, uz gostovanje redateljice, producenta i filmske ekipe.

Nakon projekcije održat će se panel rasprava "Kriza srednjih godina i odnosi u vezi" u kojoj će sudjelovati psihologinja Tea Pahić, redateljica Jasna Nanut, producent Hrvoje Osvadić i dvoje glumaca Iva Jerković Oreški i Nikša Butijer. Panel će moderirati Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica POU Varaždin.

Nakon panela održat će se prigodno druženje publike s filmskom ekipom i ekipom Kina Gaj uz kolače.

Više o filmu popratite na https://www.facebook.com/sedmonebo.film

Jurica Pavičić napisao je, među ostalim, za Jutarnji list: "Nanut inteligentno gradi humor na sitnim detaljima koji su smiješni jer su klišeji. Bijeg preljubnika u Daruvarske toplice, hotelski ključ koji nikad ne funkcionira...", te "Sedmo nebo" je fina suptilna komedija koju se cijelo vrijeme gleda sa smiješkom na rubu usne. To je film iz kojeg se vidi da autorica poznaje svijet s kojim se bavi, a kako je taj svijet pokatkad nepodnošljivi iritantan, i to je ugrađeno u film kao dio njegovog šarma".

sedmo_nebo_najava_28112023.jpg

Video sadržaj