U petak na Banfici doznajte kako postići samokontrolu Foto: ilustracija/Pixabay

U petak na Banfici doznajte kako postići samokontrolu

Varaždinske vijesti | 25.11.2016. u 08:02h | Objavljeno u Društvo

Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris u petak 25. studenoga u prostorijama varaždinskog Mjesnog odbora Banfica (Dravska 7b, Varaždin) organizira predavanje "Kako postići samokontrolu".

Predavanje počinje u 19.30 sati i trajat će do 21 sat, a održat će ga Michel Simone iz Pariza, koji 38 godina poučava meditaciju i samorazvoj na četiri kontinenta, dijeleći svoje iskustvo i uvide o unutarnjim vrijednostima i potencijalima na jedinstven i dubok način. Zasnovao je brojne ogranke Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, uključući onaj u Parizu i Beogradu, gdje je u ulozi koordinatora.

- Očito je da u životu ništa ne možemo do kraja predvidjeti. Da bismo ostali stabilni i smireni, nužan nam je stav otvorenosti i spremnosti za sve nepoznato i neočekivano. Takav stav dat će nam priliku da ostanemo emocionalno odvojeni od scene koja se odvija pred našim očima, a naš um ostat će usmjeren na rješenje i pozitivan. Biti otvoreni prema svemu što se može dogoditi, prihvaćati svakog onakvim kakav jest, a ne onakvim kakvim mi želimo da bude, nemati očekivanja i u tišini pronalaziti rješenja, strategija je koja nam omogućuje da upravljamo svakom turbulentnom situacijom - poručuju iz Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris.

Ulaz na predavanje je slobodan, uz obaveznu prijavu na broj mobitela 095 5282 608 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..