Kučko: Redom i radom privući one koji se ne mire s lošim stanjem i žele maknuti korumpiranu vlast

vv / sd | 2.3.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

U Maruševcu socijaldemokrati osnovali općinsku organizaciju

Socijaldemokrati su osnovali općinsku organizaciju stranke u Maruševcu. Na temelju jednoglasne podrške članova, za predsjednika Općinske organizacije Socijaldemokrati Općine Maruševec imenovan je Nino Posavec Kovač. Za potpredsjednika je izabran Tihomir Kruhoberec, dok će funkciju tajnika obnašati Ivanka Cerjan.

Novoizabrani se predsjednik zahvalio na ukazanom povjerenju te je naglasio kako je uvjeren da uz zajednički rad i predanost Socijaldemokrati mogu ostvariti pozitivne promjene koje će unaprijediti život stanovnika Maruševca.

„Naš glavni zadatak biti će širenje naše novoosnovane organizacije da bismo bili na usluzi našim sumještanima te da djelujemo kao istinski socijaldemokrati i rješavamo sve probleme koje ćemo moći u našoj općini te da surađujemo sa svima koji nam u toj misiji mogu pomoći“, izjavio je Posavec Kovač.

SD_Marusevec_3_020324.jpeg

Na osnivačkoj sjednici prisustvovali su visoki dužnosnici stranke među kojima su bili zamjenik predsjednika Socijaldemokrata Domagoj Hajduković, saborski zastupnik Željko Pavić te predsjednik Županijske organizacije Socijaldemokrata Varaždinske županije Velimir Kučko. Velimir Kučko, predsjednik ŽO Socijaldemokrata Varaždinske županije, čestitao je mladoj ekipi na osnivanju organizacije te istaknuo kako je ponosan što su Socijaldemokrati u županiji u kratkom roku uspjeli ostvariti sve zacrtane ciljeve.

„Nastaviti ćemo se organizirati, u planu je osnivanje i drugih općinskih, ali i gradskih organizacija kako bi stranku što bolje pripremili za predstojeće izbore. Nadamo se da ćemo svojom filozofijom reda, rada i discipline privući još istomišljenika koji se ne mire s trenutnim lošim stanjem u državnoj politici, te nam pomoći u nastojanju da smijenimo ovu korumpiranu vlast“, izjavio je Kučko.

„Osnivanje lokalnih podružnica stranke predstavlja temelj za izgradnju snažne i održive političke zajednice putem koje će Socijaldemokrati aktivno sudjelovati u oblikovanju lokalnih politika i donošenju odluka koje će odgovarati potrebama građana. Maruševec je važna je karika u tom procesu, organizacije poput ove temeljna su snaga koja omogućuje da naše politike i vrijednosti dopru do svih dijelova društva. Kroz aktivno sudjelovanje u lokalnim inicijativama možemo osigurati bolji život za sve građane, gradeći pritom temelje za socijalno pravedno i inkluzivno društvo na nacionalnoj razini“, rekao je Domagoj Hajduković, zamjenik predsjednika Socijaldemokrata.

„Evidentno je da trud koji ulaže vodstvo stranke i županijske organizacije dopire do sve većeg broja simpatizera ljevice kojima su naša vrata širom otvorena. Inicijative koje su pokrenute nailaze na sve veću podršku i odobravanje naših sugrađana pa samim time i na povećanje broja naših općinskih i gradskih organizacija. Izuzetno je važno da smo prepoznati kao stranka istinskih socijaldemokratskih načela i djela i u našim najrazvijenijim županijama“, rekao je saborski zastupnik Željko Pavić.

Socijaldemokrati Općine Maruševec istaknuli su svoju predanost građanima te su spremni na aktivnu suradnju u rješavanju lokalnih problema i unaprijeđenju kvalitete života svih stanovnika, a osnivanje ove organizacije predstavlja korak prema ostvarenju tih ciljeva.

 SD_Marusevec_1_020324.jpeg