U Gradskoj knjižnici predstavljena prva knjiga Nataše Cikač Foto: Krešimir Đurić

U Gradskoj knjižnici predstavljena prva knjiga Nataše Cikač

Igor Čolaković | 11.6.2024. u 09:10h | Objavljeno u Društvo

U Gradskoj knjižnici i čitaonici "Metel Ožegović“ održana je u u četvrtak, 6. lipnja, promocija prve knjige varaždinske poduzetnice Nataše Cikač.

Knjiga - Operativna i strateška nabava, prvi je sveobuhvatni priručnik u Hrvatskoj u zadnjih petnaestak godina na području nabave, a njegova autorica je jedna od pionira na području edukacije vezane uz nabavu, koja već niz godina aktivno promiče nabavnu djelatnost u kompanijama. Svoje tridesetogodišnje profesionalno iskustvo sada je pretočila u ovaj priručnik, koji je prvi puta predstavljen u zagrebačkom hotelu Sheraton u prosincu prošle godine.

Knjiga je primarno namijenjena profesionalcima u nabavi, vlasnicima i direktorima poduzeća koji vode računa o svojim troškovima, studentima, ali i svima koji žele saznati više o tome kako nabavljati bolje i pri tome uštedjeti.

Knjiga obiluje praktičnim primjerima, a zahvaljujujući lektorici i recenzentici dr.sc. Matei Filko, s Odsjeka za lingvistiku Filozifskog fakulteta u Zagrebu, stilom je prilagođena i laicima.

Promociju je moderirala Lidija Benjak-Gotić, a u glazbenom dijelu programa nastupili su prof. Rosana Cepanec i Domagoj Košćak.

Fotogaleriju pogledajte u nastavku: