Tour of Croatia: Provjerite koji su obilazni pravci kretanja tijekom biciklističke utrke

Varaždinske vijesti | 14.4.2017. u 08:17h | Objavljeno u Društvo

Za potrebe sigurnog i nesmetanog održavanja biciklističke utrke „Tour of Croatia“, neposredno prije i u vrijeme prolaska natjecatelja trasom kretanja biti će zatvoren promet za sve ostale sudionike, te se isti mole da koriste obilazne pravce, i to županijske i lokalne ceste uz državnu cestu DC 2 (Sigetec Ludbreški – Sveti Petar – područje koprivničko-križevačke županije), a u gradu Ludbregu okolne ulice.

-Kako je ova utrka jedan od značajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj, mole se građani i svi sudionici u prometu za razumijevanje i postupanje po znakovima i naredbama policijskih službenika koji će osiguravati održavanje utrke - ističu iz PU varaždinske.

Naime, u razdoblju od 18. do 23. travnja održati će se biciklistička utrka „Tour of Croatia Race through natural beatuy“. Biciklistička utrka podijeljena je na šest etapa.

Na dionici Osijek-Koprivnica-Ludbreg-Koprivnica započinje u utorak, 18. travnja. U sklopu 1. etape međunarodne biciklističke utrke, natjecatelji će prolaziti područjem Policijske uprave varaždinske.

Trasa kretanja natjecatelja na području varaždinske županije bit će državnom cestom DC 2, od naselja Bolfan do grada LudbregaRudolfa Fizira – Kardinala Alojzija Stepinca – Trg Svetog Trojstva – pješačka zona – Petra Zrinskog – bana Jelačića – Vinogradska – Vinogradi Ludbreški – Prigorska – Koprivnička – državna cesta DC 2 u smjeru grada Koprivnice, a prolazak natjecatelja navedenom trasom očekuje se u vremenu od 15.40 do 17 sati.

 

Galerija slika