Tomislav dobro kuhao, a dobio daleko najlošije ocijene, i ne samo to

vv / rtl | 9.5.2021. u 07:45h | Objavljeno u Društvo

Da nije dovoljno dobro kuhati, već treba znati pogoditi što (ne)odgovara ženama prilikom ophođenja s njima i druženja, osvjedočio se Tomislav u prošlotjednoj seriji emisiji „Varaždin i okolica“ snimljenom u sklopu zabavnog programa Večera za 5.

Za doček s aperitivom od domaćih pića niti jedna od četiriju žena nije imala primjedbi,  dok se predjelo Panonski mornar tek jednoj nije svidjelo samo zato jer nije imalo sastojak koja si je ona zamislila da bi trebao biti. Na glavno jelo Luda i pijana krava, meso i krumpir ispod peke, opet nije bilo loših primjedbi, štoviše stizale su pohvale pa i zahtjevi za još. Tek kod deserta, točnije palačinki, dogodilo se mali podbačaj.

večera_za_5_1.jpg

Unatoč svemu tome, njegova večera dobila je od svake gošće tek četvorku, odnosno ukupno 16 od maksimalno mogućih 40 bodova. Pa gdje je toliko pogriješio, sudionice emisije su pokušale objasniti.

Gogu ništa posebno nije oduševilo, Nataliji je rekla da je bilo svega osim crvenog tepiha i ptičjeg mlijeka, Ivanka se uz to savršenstvo nije osjećala lijepo i nije to za nju, a Mariji nije odgovaralo - predjelo.

-Općenito kroz naše druženje, nepoštivanje i podcjenjivanje ženskog roda - to mu zamjeram i doslovno ga više ne želim vidjeti, rekla je Ivanka, kojoj su latice po stolu i dijelom stana bile - pretjerivanje.

A čime je potkrijepila nepoštivanje žena? Time što je sudionice emisije, kao jedini muškarac, nazivao „moje ovčice i lavice“, a u stanu prosuo ružine latice i dočekao ih u pregači s natpisom „Kuham slasno, ljubim strasno“ , koju je nosio skoro tijekom cijele večere, nakon čega ih je odveo u sobu za biljar, umjesto „zabave nad zabavom“!    

 „To što je Tomislav pripremio mi je baš bez veze.“ zaključila je Marija,

Gotovo sve to mu je predbacila i prošlotjedna pobjednica Goga koja mu je posebno zamjerila što je u ponedjeljak rekao da će ih častiti wellnessom, ako on pobijedi!?

-Ne cijeni nas kako bi trebao, zaključila je, ali na osnovu čega? Zbog riječi lavice i ovčice?