Team building: Djelatnici V. OŠ na zajedničkom „izletu“ na Ham Pokojcu

VV | 10.7.2017. u 11:02h | Objavljeno u Društvo

Nakon završetka nastave organiziran je „radni izlet“ za sve djelatnike V. varaždinske osnovne škole na Ham Pokojec nedaleko od Novog Marofa.

Potporu su im pružili zapovjednici odreda izviđača Sirius i njihovi članovi​​ koji su im pokazali na koji način se treba snalaziti u prirodi, kako složiti šator za 51 sekundu te istog natrag posložiti.

Nasumičnim odabirom djelatnici V. OŠ i izviđači stvorili su nove timove te kroz vježbu slaganja šatora naučili o efikasnijem načinu komunikacije unutar tima, (ne)uspješnim stilovima vođenja te međusobnoj toleranciji.

-Bili smo smješteni izvan svakodnevnog života te suočeni s novim, nepoznatim situacijama u prirodi. Uvidom u iste aktivno smo slušali, davali i primali kritike - rekli su djelatnici V. OŠ, dodavši da su druženje nastavili uz roštilj, a nakon toga se nadmetal u alci.

Ovog puta bolja je bila ekipa V. osnovne škole od ekipe izviđača Sirius. Nakon „napornih zadatak“, koje su uspješno obavili, djelatnici V. OŠ prošetali su po prekrasnoj okolici Ham Pokojca i uživali u prirodi.