SVJETSKI DAN UČITELJA Ovo su naši učitelji koji će danas od ministra Fuchsa dobiti nagrade! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

SVJETSKI DAN UČITELJA Ovo su naši učitelji koji će danas od ministra Fuchsa dobiti nagrade!

VV | 5.10.2022. u 11:24h | Objavljeno u Društvo

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav naše zemlje, a u povodu Svjetskog dana učitelja danas, u srijedu 5. listopada održat će se svečanost na kojoj će ministar Radovan Fuchs dodijeliti priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima. Nagrade ove godine dobiva ukupno 513 prosvjetara, a među njima su i brojni iz naše županije.

To su: Melita Brodar i Renata Papec iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec, Mirela Radošević iz OŠ Petar Zrinski Jalžabet, Zoran Hercigonja iz V. OŠ Varaždin, Rosana Štrocinger iz VI. OŠ Varaždin, Nikolina Benko iz OŠ Radovan i OŠ Šemovec, Ivica Kolarić, Željka Hutinski, Tea Pavičić Zajec, Tamara Ređep i Sonja Tušek-Podobnik iz I. OŠ Varaždin, Gordana Sokol iz OŠ Tužno, Ljiljana Inkret-Martinčević iz II. OŠ Varaždin, Jasminka Belščak i Nikolina Hader iz OŠ Petrijanec, Đurđica Krtanjek iz Oš Bednja, Lea Lesar Dolenc iz OŠ Vidovec te Nataša Sajko iz Medicinske škole Varaždin, Moreno Vinceković, Lea Šantek i Ivana Godec-Vincekković iz Glazbene škole Varžadin, Iva Vukotić, Jasminka Prstec i Ivana Meštrić iz Gospodarske škole Varaždin, Marko Šafran i Martina Vidović iz Prve gimnazije Varaždin iAna Marketin-Sedlar iz Strojarske i prometne škole Varaždin. 

Čestitke svim nagrađenim učiteljima!