Sveučilište Sjever objavilo preostale kvote za jesenski upisni rok: gdje još ima mjesta? Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Sveučilište Sjever objavilo preostale kvote za jesenski upisni rok: gdje još ima mjesta?

IHR/Varaždinske vijesti | 27.7.2019. u 09:40h | Objavljeno u Društvo

Sveučilište Sjever objavilo je preostale kvote za jesenski upisni rok.

Nakon ljetnog upisnog roka u Sveučilišnom centru Varaždin ostalo je još 16 slobodnih upisnih mjesta za redoviti preddiplomski studij Elektrotehnika, jedno u studiju Proizvodno strojarstvo, tri u studiju Logistika i mobilnost, 18 u Graditeljstvu, i jedno slobodno mjesto u Mehatronici. Redoviti preddiplomski studiji Multimedija, oblikovanje i primjena, Fizioterapija i Sestrinstvo su popunjeni, no na Sestrinstvu ima još 32 mjesta za izvanredne studente. Mjesta za izvanredne studente ima i na studiju Fizioterapije Sveučilišnog centra Varaždin, gdje je ostalo 14 slobodnih mjesta za jesenski rok. Još 18 slobodnih mjesta ostalo je za izvanredne studente na preddiplomskom studiju Multimedija, oblikovanje i primjena.
Nakon ljetnog roka popunjena su slobodna mjesta za upis u prvu godinu studija i u Sveučilišnom centru Koprivnica. Najviše mjesta za jesen ostalo je za redoviti preddiplomskom studiju Logistika i mobilnost, čak 35, a najmanje za preddiplomski studij Komunikologija, mediji i novinarstvo te Poslovanje i menadžment, u svakom smjeru po jedno. Mjesta još ima i na preddiplomskom studiju Prehrambene tehnologije i to čak 17!
Prema objavljenim podacima o kvotama, za izvanredne studente još je šest mjesta ostala za studij Komunikologija, mediji i novinarstvo, te 32 za studij Poslovanje i menadžment.