Anđela Buljan Šiber Foto: Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica: Gostujuće predavanje Anđele Buljan Šiber uz rođendansku tortu

Varaždinske vijesti | 24.5.2018. u 08:19h | Objavljeno u Društvo

U četvrtak 24. svibnja, s početkom u 15.30 sati, Sveučilište Sjever - Sveučilišni centar Koprivnica (dvorana A01) organizira slatko gostujuće predavanje pod nazivom "Sve moje super pogrešne odluke i jedna dobra: Podravka" i rođendansku tortu Anđele Buljan Šiber.

Anđela Buljan Šiber, vlasnica tvrtke iZone za savjetovanje u području digitalnog marketinga i članica uprave HURA za digitalne komunikacije, kroz interaktivno i zanimljivo predavanje studentima će na primjerima poslovne prakse podijeliti znanje i iskustvo u području digitalnog marketinga.

- Nakon predavanja, koprivnički prehrambeni div Podravka će Anđeli Buljan Šiber povodom njezina rođendana, koji će proslaviti sa studentima, pokloniti rođendansku tortu za 100 osoba! Pozivamo stoga sve sladokusce željne znanja da nam se pridruže na predavanju i neformalnom druženju nakon njega - pozivaju iz Sveučilišnog centra Koprivnica.

Anđela Buljan Šiber je i članica organizacijskog odbora marketinškog festivala Dani komunikacija. Radila je niz godina u marketinškoj agenciji McCann Erickson na strategiji i razvoju poslovanja za koju je 2008. godine pokrenula i jednu od prvih digitalnih agencija u Hrvatskoj, McCann Digipark. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, magistrirala ponašanje potrošača na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorat je započela preddoktorskim programom na NYU-u. Aktivistica je u poslovnim i humanitarnim udruženjima te predavač na brojnim konferencijama i fakultetima. Voli znanost jednako koliko i business, a svoje stručno i akademsko usavršavanje nastavlja proučavajući obrasce ponašanja u digitalnom dobu.