Sve što trebate da biste zablistali u svakom trenutku! I unatoč svemu!

vv | 11.5.2022. u 06:40h | Objavljeno u Društvo

Klijentice su ne samo iz Varaždinske županije, nego i iz susjednih županija pa i Slovenije, a razlog za to je kvalitetna usluga koju pruža ljubazno osoblje obučenog za rad sa suvremenim uređajima i tehnikama poznatim u svijetu

Poslovni iskorak napravila je ujesen 2019., koji mjesec prije pandemije: nakon nove edukacije, djelatnost je s frizerskih proširila i na kozmetičke usluge. Početak je bio više nego dobar, a i dalje raste, iako je novu uslugu razvijala u godinama kada, zbog pandemije, nije nikome bilo lako.

-Teško je pobrojat i koliko ima frizerskih salona, konkurencije je velika pa treba stalno biti u vrhu da bi se uspjelo. Međutim, kako je se uspješno nosimo s trendovima, što potvrđuju brojne zadovoljne klijentice, to nije bio glavni razlog zašto sam se odlučila ponuditi i kozmetičke usluge, već osobne poteškoće s dermatitisom, velim nam Daliborka Hrupek, osnivačica i vlasnica frizersko-kozmetičkog studija Daliborka, koji je od lani u Ludbreškoj ulici u Trnovcu, napominjući da je osobno stanje bilo razlog što je dulje vrijeme razmišljala o kozmetičkim uslugama.

Godinama se, naime, nosila sa svojim problemom, obilazila razne dermatologe i kozmetičke salone bez rezultata, sve dok nije došla u polikliniku Bagatin.

-Uspješno su riješili moj problem, i to preparatima Reviderma. Tu sam upoznala i zastupnicu Kristinu Ukalović te njemačke kozmetike i tako je sve krenulo, prisjeća se sugovornica, naglašavajući da je početak bio dobar, a i kasnije se tako nastavilo pa danas ima klijentice ne samo iz Varaždinske županije, nego i iz susjednih županija pa i Slovenije. Razlog za to što se novi posao privukao brojne klijente vidi u kvalitetnoj usluzi koja se pruža uz pomoć ljubaznog osoblja obučenog za rad sa suvremenim uređajima i tehnikama. Tako uz aparate za limfnu drenažu i analizu kože, među vrlo rijetkima raspolažu i laserskim uređajem za liječenje kožnih problema, kao što su hiperpigmentacija, izražene kapilare i gljivična oboljenja, ali i za trajnu depilaciju.

daliborka_hrupek_01.jpg

-Lasersko liječenje je metoda koja se pokazala jako učinkovitom kada su u pitanju akne, naročito kod kojih su upalni procesi aktivni. Razlog je taj što se laserom prvenstveno uklanjaju bakterije u potkožju, pojašnjava sugovornica, dodajući da se tretirati mogu svi stupnjevi akni te bilo koje područje tijela zahvaćeno njima, iako je je to najčešće lice pa leđa, prsa i ostalo. Kako napominje, prije laserskog tretmana analizira se koža pomoću uređaja KD Analysis, koji daje detaljan i dubinski uvid u stanje kože.

-Prema dobivenom rezultatu određuje se individualni, ciljani tretman kod kojeg, uz laser, obavezno koristimo Reviderm dermokozmetiku, i to od prve faze čišćenja pa sve do završne njege i kućne preporuke. Naime, prvi smo i jedini centar u Varaždinskoj županiji za tu kozmetiku, koju i prodajemo, ukazuje sugovornica.

-U salonu nude masažu pedikuru-manikuru, preoblikovanje tijela te razne tretmane lica, kao što su microneedling, anti-age tretmani i nekiruški lifting.

-Tretman mikrodermoabrazije savršeno će osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled. Rezultati su vidljivi odmah, veli nam Daliborka Hrupek, koja je za kozmetičarku doškolovala na zagrebačkom učilištu Adrianus, a nakon toga redovito polazi Reviderm akademiju.

daliborka_hrupek_02.jpg