Sva lica žene: Zanimljivo predavanje u prostorijama MO Banfica

I.D./Varaždinske vijesti | 22.4.2016. u 18:29h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska podružnica Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris u subotu 23. travnja organizira zanimljivo predavanje pod nazivom "Sva lica žene".

Predavač je Sandra Baksa, koja održava predavanja i radionice na temu unutarnjih vrijednosti i osobne svrhe, poučava meditaciju baziranu na pozitivnim mislima, a u posljednje vrijeme češće se bavi nenasilnom komunikacijom i osnaživanjem autentičnih vrijednosti žena.

- Ako ste se ikad pitali "tko sam ja doista?" ili "zbog čega je moj život ovakav?", tada ovo predavanje ima neke odgovore za vas. Čut ćete kako se povezati s licima koje će vas vratiti vašoj vječnoj ljepoti, snazi i radosti i što učiniti s onim licima koja vas ograničavaju i lišavaju samopouzdanja. Pronaći ćete alat i jednostavne, ali duboke uvide kako da više zavolite i osnažite sebe - ističu organizatori predavanja.

Predavanje će se održati u prostorijama Mjesnog odbora Banfica, Dravska 7b, Varaždin, u vremenu od 18 do 20 sati, a prijave za sudjelovanje primaju se do petka 22. travnja na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 095 5282 608.