Strojarska i prometna škola Varaždin: Na okruglom stolu istaknuto što je potrebno učenicima

VV | 9.12.2022. u 15:13h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Okrugli stol pod nazivom Što nam treba kako bismo se u školi osjećali dobro?, održan je 9. prosinca 2022. u Strojarskoj i prometnoj školi u Varaždinu, u organizaciji učenika 4. a razreda, njihove razrednice Natalije Vidaček Štiber, školske psihologinje Marijane Dodigović i školske knjižničarke Ksenije Perhaj. Sudionici okruglog stola bili su uz maturante Karla Bartolića, Rikarda Mihalineca, Jurice Samboleca i Renata Zrinjskoga i učenici 1. a razreda, David Korpar i Mateo Špoljarić.

Ovim događajem učenici škole uključili su se u obilježavanje Europske godine mladih u kojoj se želi ukazati na važnu ulogu mladih koji svojim aktivnostima mogu doprinijeti izgradnji bolje budućnosti. Na okruglom stolu govorilo se o prednostima, nedostacima i potrebnim rješenjima koja bi omogućila ugodniji i bolji boravak u školskom okruženju.

Sudionici okruglog stola iznijeli su vrlo važna promišljanja, kritike i ideje te su iskazali konstruktivna rješenja vezana uz sva pitanja o kojima se raspravljalo.

Zajednički zaključak svih sudionika okruglog stola odnosio se na potrebu bolje tehničke opremljenosti učionica i daljnje promicanje pozitivnih karakteristika u suradničkom procesu učenika i nastavnika.

Galerija slika