Što se to događa u "Braku na prvu" u kojem sudjeluje i naša Petra? Foto: RTL/Screenshot

Što se to događa u "Braku na prvu" u kojem sudjeluje i naša Petra?

VV | 15.2.2023. u 19:50h | Objavljeno u Društvo

Petra Meštrić, jedna od najpoznatijih Instagram influencerica sa sjevera Hrvatske i liječnica, sudjeluje u RTL-ovom reality showu “Brak na prvu”, a sve koji prate ovaj show, iznenadila situacija iz jučerašnje epizode.

- Prvi su na večeru stigli Petra i Dario, a nakon njih Andrea i Marko, Saša i Bojan, Tihomir i Manuela. Saša i Bojan sjeli su svatko na svoj kraj kauča, a eksperti su komentirali da se sukob među njima produbio. Došli su i Lorena i Stefan i svi su primijetili da su još prisniji. Oni su se pohvalili svojim izlascima i kako je Lorena imala problema zbog cura koje su prilazile Stefanu. „Ne mogu mu oprostiti što nema prsten! Nabavite mu ga!“ komentirala je kroz smijeh. Kandidate koji nisu bili kod Bojana zanimalo je kako je Dario komentirao za Sašu, a on je bez dlake na jeziku rekao kako bi je 'maznuo'. I dok su se ostali smijali, Tihomiru se to nije svidjelo. „Ne flerta se s drugom ženom, to je nešto što se jednostavno ne radi. On je to učinio i time ponizio Petru“, objasnio je. 

Za večerom je Hedvigu zanimalo koliko nekoga možeš upoznati u dva tjedna, a Tihomir i Manuela komentirali su da im je sve na početku bilo intenzivno i da sad čak žele malo vremena odvojeno. Saša nije imala razumijevanja za tuđe odnose jer ni nju nitko nije razumio, a ekspertica Iva komentirala je Bojana i nju: „Njihov je odnos narušen do kraja, došli su do točke bez povratka.“ Dario je pokrenuo razgovor o rangiranju na temelju fizičke privlačnosti i priznao pred svima da je Hedvigu stavio na prvo mjesto, a Sašu na drugo. „Kasnije, kad sam malo razmislio, trebao sam svoju ženu malo više rangirati“, dodao je. Osim svog rangiranja, morao je reći da je Petra na prvo mjesto stavila Tihomira. „Naravno da mi imponira što su Tihomira visoko rangirali“, komentirala je Manuela, a Lorena je dodala kako je on muškarac na kojeg bi se svi trebali ugledati. „Discipliniran, zgodan, drži do sebe, miriši, pazi na svoju ženu, gleda na svoj ugled, lijepo se oblači“, zaključila je Lorena, a Hedviga je dodala kako joj je jako lijepo vidjeti Lorenu i Stefana zajedno jer Lorena ne skida osmijeh s lica.

Petra je pozvala Darija da nasamo popričaju o njegovu odnosu sa Sašom. „Znam da je Saša bolna rana Petri i ona se poslije onog rangiranja skroz promijenila. Cura mi je zgodna, ali teško da bih se upuštao u to“, rekao je Dario, a Petra dodala da ništa nije reagirala na to jer smatra da je to njegova zezancija. „Darija i Sašu ne vidim nikako zajedno“, rekla je Hedviga. Petra je priznala da je željela vidjeti sviđa li se Dariju stvarno Saša, ali da je najveći problem taj što kad osjetiti neke emocije prema njemu, on ih ubije neumjesnim šalama koje njoj smetaju. „Može biti mister, najljepši muškarac na svijetu, ne znam koliko kvalitetan, može biti Brad Pitt, ja ću imati istu reakciju jer to ne volim. Meni to nije privlačno“, objasnila je Petra dok eksperti smatraju da je kod Petre i Darija sukob dviju kultura te da Dario prelazi granice Petrinih pravila i očekivanja. „On je direktan i izravan, a ona fina, pristojna, urbana, obrazovana i jako pazi da ostavi najbolji dojam. Njemu smeta ta njezina suzdržanost i na pogrešan način je pokušava opustiti.“

Petra se vratila za stol, a Dario ju je pitao što su pričale pa mu je na pristojan način objasnila da joj smeta njegovo vulgarno izražavanje i da je to vrijeđa. Njemu nije bilo jasno jer smatra da joj kod kuće odgovara takav način komunikacije, a među ostalima glumi finu djevojku. „Osjećam se kao da mi to netko s ulice dobacuje. Nije mi to način na koji bi se, recimo, moj muž trebao meni obraćati. Pogotovo ne u javnosti“, rekla je Petra. Andrea je načula taj razgovor te naglasila: „Ružno mi je kad muškarac na taj način razgovara sa ženom, bilo kojom ženom, a pogotovo nekom koja je prema njemu fer i korektna i koja ga poštuje.“ Petra je pokušala objasniti da ne voli takvu komunikaciju ni kod kuće jer nikad nije to odobravala ni u prijašnjim vezama. „Pa kad si prije imala djedove od 55 godina“, nastavio je Dario u istom tonu. Svima je bilo nelagodno zbog njegovih komentara, a Petra je rekla: „Osjećam se jeftino, poniženo, kao da sam netko koga je sad skupio s ceste. Definitivno se ne osjećam kao nečija žena i ravnopravna partnerica.“ Naposljetku se ustala i otišla od stola. Andrea je pokušala objasniti Dariju zašto je otišla, no to nije dopiralo do njega jer je smatrao da joj samo pred kamerama ne odgovara takvo njegovo ponašanje. „Vjerujem da se Petra grozno osjećala jer da se stavim u njezinu situaciju, sigurno mi ne bi bilo ugodno i ne bih to trpjela“, dodala je Andrea - objavljeno je na RTL.

Što će se pak događati nakon ovog, RTL otkriva kako će Jedan par napustiti show na večerašnjoj ceremoniji...

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci