ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA?! (i bez legendarnog Brice)

vv | 2.12.2022. u 12:51h | Objavljeno u Društvo
Završio je mjesec studeni kad traje Movember, pokret za podizanje svijesti o važnosti borbe protiv raka prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih na mušku populaciju, a poseban završni SHAVE & AFTERSHAVE PARTY očekujte u subotu 3.12. u Medinoj Škrinji!
Movember je pokret oformljen u dalekoj Australiji 2003. godine te se sljedećih 15-ak godina proširio po cijelom svijetu, pa tako i mi u Medinoj Škrinji želimo biti dio ovog edukativnog i zanimljivog pokreta
* NAJ BRK MEDINE ŠKRINJE
I ove godine u goste nam dolazi legendarni Brico iz Brijačnica Brico-SPA Barbering, Čakovec koji će u samoj Medinoj Škrinji uljepšavati vaše brkove i bradu koje niste brijali cijeli mjesec, kako bi vam pomogao da osvojite laskavu titulu NAJ BRKa Medine Škrinje i zanimljivu nagradu naših prijatelja iz GLAM Beauty Studio 
Sav dobrotvorni prilog za uređivanje vaših brada i brkova Brico daruje Hrvatska Liga Protiv Raka Varaždinske županije!
image1.jpeg
* BRICINA AUKCIJA
Također, tokom večeri biti će Bricina aukcija gdje će Brico skinuti 'skalp' (bradu), Medi iz Medine Škrinja ukoliko se do ponoći skupi određena cifra koja će također biti uplaćena HLPR Varaždinske županije!
image4.jpeg
* JACK DANIEL'S & JD HONEY PARTY
Promo cijene Jack Daniel's, Jacky Honey i Jacky-Cola uz nagrade!
image3.jpeg
* LIVE SVIRKA
U brlog Medine Škrinje stiže dragi nam duo Igor & Valentino Unplugged
U pokretu Movember ističe se da je bitno naučiti ih koji su simptomi pojedinih zloćudnih bolesti i kako se njima nositi, koji faktori utječu na pojavu raka, kolika je učestalost raka prostate kod muškaraca i ostala pitanja koja mogu biti vrijedna po život.
Naš cilj je informirati, educirati i ohrabriti ljude da se ne boje 'bijelih kuta', te da nađu vremena i volje za preventivne preglede koji s jedne strane mogu spasiti život, a s druge donijeti olakšanje kad se pokaže da je sve u redu!
- No shave! Grow your MO! Mobember is in Medina Škrinja! Vidimo se ove subote!