SRAČINEC Prvi rođendan Topiary parka uz druženje, domaće delicije i skriveno blago Foto: Ilustracija/Arhiva VV

SRAČINEC Prvi rođendan Topiary parka uz druženje, domaće delicije i skriveno blago

VV | 3.7.2023. u 20:33h | Objavljeno u Društvo

U povodu godišnjice rada, Topiary park u Sračincu i udruga Zelena čarolija 16. srpnja od 10 sati organiziraju posebno druženje za djecu i odrasle.

Program proslave započinje u 10 sati interakcijskom igrom za djecu "Skriveno blago Topiary parka". Kroz igru djeca će moći više naučiti o prirodi i umjetnosti stvaranja topiara, natjecati se i osvojiti vrijedne nagrade. Igra je prilagođena zasebno za djecu predškolskog i školskog uzrasta, a svi sudionici dobit će prigodne nagrade. Prva tri mjesta u svakoj skupini dobiti će posebne poklone - najavljuju organizatori.

Upis na listu natjecatelja bit će simboličnih 1 euro, a prikupljena sredstva uložit će se za kupnju novog pribora za djecu s posebnim potrebama koji će im omogućiti da lakše pohađaju radionice u Topiary parku.

- Za sve ljubitelje kulture i tradicije, vezilje Udruge Črepičar, Udruga Tilia Nova, Udruga umirovljenika Sračinec-Svibovec, Udruga žena Preslica i Udruga Zelena čarolija pripremaju prodajne izložbe svojih radova. Tijekom dana bit će i degustacija tradicijskih kolača koje će pripremiti vrijedne žene iz udruga, a za sve koji dolaze na rođendansko druženje - ponesite ležaljke, prostirke, dekice, jelo i piće po vlastitom izboru te uživajte u pikniku u hladovini nakon obilaska parka - poručuju organizatori.

Ulaznica za odrasle na taj dan bit će po posebnoj, promotivnoj cijeni i iznosit će 4 eura, a za djecu cijena ulaznice će biti 1 euro.