Sportska manifestacija i koncert uz 25. godišnjicu osnutka "Puma" Foto: Udruga veterana 7. gbr Puma

Sportska manifestacija i koncert uz 25. godišnjicu osnutka "Puma"

Varaždinske vijesti | 24.10.2017. u 09:31h | Objavljeno u Društvo

Udruga veterana 7. gardijska brigada "Puma" poziva građanke i građane, pripadnike 7. gardijske brigade "Puma" i obitelji, članove Udruge veterana 7. gardijske brigada "Puma" i obitelji, obitelji poginulih, nestalih i preminulih branitelja i sve zainteresirane na sportsku manifestaciju učenika srednjih škola povodom 25. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade "Puma" pod nazivom "Semper Primus" koja se održava 24. listopada od 9 do 13 sati u dvorani Graberje Varaždin.

Na manifestaciji sudjeluje sedam škola Varaždinske županije, a aktivnosti koje će se provesti su: priredba/svečanost otvaranja manifestacije, sportsko natjecanje u odbojci te tematska izložba Puma u holu dvorane.

U sklopu obilježavanja godišnjice 26. listopada održat će se cjelovečernji koncert Puhačkog orkestra Hrvatske vojske, u 19.30 sati u HNK Varaždin. Ulaznice za koncert su besplatne, a mogu se podići već od 18. listopada na blagajni Kazališta. Ulaznice je moguće podići tijekom tjedna (pon - pet) u razdoblju od 10 - 12 sati te od 18 - 19,30 sati, a subotom od 10 - 12 sati.