Solistički koncert mladog pijaniste Rolanda Grlice u petak u HNK Varaždin Foto: Ilustracija/HNK Varaždin

Solistički koncert mladog pijaniste Rolanda Grlice u petak u HNK Varaždin

| 9.2.2022. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

U petak, 11. veljače u Velikoj koncertnoj dvorani HNK Varaždin s početkom u 19.30 sati koncert će održati mladi  pijanist Roland Grlica.

- Mladi glazbenik dosad je sudjelovao u nizu domaćih i međunarodnih natjecanja osvajajući brojne nagrade među kojima se ističe značajan broj prvih nagrada. Nastupao je kao solist uz Zagrebački komorni orkestar, Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije i Zagrebačku filharmoniju. Redovno održava solističke koncerte diljem zemlje i u inozemstvu. Za svoje uspjehe primio je priznanja Ministarstva znanosti i obrazovanja za školske godine 2010./2011. i 2012/2013. i Plaketu grada Zagreba 2010. godine. Ivanić-Grad mu je za istaknuti angažman u kulturi i javnom životu 2015. godine dodijelio Godišnju nagradu - izvijestili su iz HNK Varaždin.

Varaždinskoj publici Grlica će se predstavati s izvedbama J. S. Bacha, W. A. Mozarta, F. Poulenca, F. Chopina i R. Schumana.

Koncert je organiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija RH. Ulaznice za koncert su besplatne, a potrebno ih je rezervirati i podići na blagajni Kazališta.

Kontakt blagajne: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; 042/200-250.

plakat_Roland_Varazdin_copy.jpg