ŠKOLA ZA 5 Srednje škole u subotu se predstavljaju osmašima na varaždinskom placu

MGA | 3.6.2022. u 10:14h | Objavljeno u Društvo

Učenici i profesori Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje strukovne škole, Prve privatne gimnazije s pravom javnosti Varaždin, Srednje škole Ludbreg te Srednje škole Arboretum Opeka u subotu će, 4. lipnja, uz degustacije, demonstracije i izložbe, predstaviti zanimanja za koje školuju učenike.

Pred mnogim je osmašima važna odluka – što upisati nakon osnovne škole? Odgovor na to pitanje pokušat će u subotu, 4. lipnja, od 9 sati na varaždinskome placu pružiti profesori i učenici Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje škole Ludbreg, Srednje strukovne škole, Prve privatne gimnazije s pravom javnosti te Srednje škole Arboretum Opeka, koje obrazuju djecu za neke od najtraženijih zanimanja današnjice.

Subota na placu idealna je za nabavku svježih domaćih namirnica, no ove subote posebno se pozivaju osmaši i njihovi roditelji koji još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o budućem školovanju. Očekuje nas bez sumnje još jedna u nizu uzbudljivih subota na varaždinskome placu gdje udružena ponuda sezonskih domaćih namirnica, edukativnih i zabavnih sadržaja, poziva na izlazak u grad i druženje.