Severina u varaždinsku Arenu stiže 10. veljače, karte su u prodaji Foto: Iva Perinčić/Matea Smolčić Senčar

Severina u varaždinsku Arenu stiže 10. veljače, karte su u prodaji

vv | 11.11.2022. u 09:13h | Objavljeno u Društvo

- Nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin - najavili su organizatori.

>>Severina najavila koncert u Areni Varaždin povodom Valentinova

- Upravo je koncert iz 2013., u sklopu tadašnje turneje 'Dobrodošao u klub', ostao u sjećanjima mnogih Varaždinaca kao glazbeno-vizualni spektakl, no nema sumnje da će Severina i ovog puta prirediti večer za pamćenje.

Baš kao i na velikom ovoljetnom koncertu u Opatiji, na pozornici će joj se pridružiti prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najljepšem društvu i atmosferi - dodali su.

Kako do ulaznica?

Ulaznice za koncert Severine putem sustava Eventim možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (Korzo).

Cijena ulaznica za parter je 140 kuna, a za tribine 160 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu - 15 kuna.

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.