KINO GAJ Komedija "Sedmo nebo", gostovanje filmske ekipe, rasprava o krizi srednjih godina Foto: HAVC

KINO GAJ Komedija "Sedmo nebo", gostovanje filmske ekipe, rasprava o krizi srednjih godina

vv | 22.11.2023. u 19:08h | Objavljeno u Društvo

Kino Gaj poziva sve zainteresirane na besplatnu projekciju hrvatske komedije "Sedmo nebo" Jasne Nanut uz gostovanje redateljice i ostatka filmske ekipe u petak, 1. prosinca, s početkom u 18 sati.

Nakon projekcije održat će se panel rasprava na temu "Kriza srednjih godina i odnosi u vezi" i druženje uz kolače. U raspravi će sudjelovati i redateljica Jasnu Nanut i varaždinsku psihologicu Tea Pahić. Nije potrebna prethodna rezervacija.

Više o događaju na https://fb.me/e/1cdWtz9cY.

O filmu:

Uloge: Iva Jerković, Iva Mihalić, Krešimir Mikić, Lukrecija Tudor, Adrian Pezdirc, Janko Rakoš, Zvonimir Jurić, Robert Ugrina, Klara Mučibabić, Urša Neda Rukar Gamulin, Jerko Marčić, Dejan Aćimović, Iva Visković, Nikša Butijer

Jurica Pavičić napisao je, među ostalim, za Jutarnji list: "Nanut inteligentno gradi humor na sitnim detaljima koji su smiješni jer su klišeji. Bijeg preljubnika u Daruvarske toplice, hotelski ključ koji nikad ne funkcionira...", te "Sedmo nebo" je fina suptilna komedija koju se cijelo vrijeme gleda sa smiješkom na rubu usne. To je film iz kojeg se vidi da autorica poznaje svijet s kojim se bavi, a kako je taj svijet pokatkad nepodnošljivi iritantan, i to je ugrađeno u film kao dio njegovog šarma".

sedmo_nebo.jpg