Romani Rod uručen certifikat za profesionalnog koreografa Europskog plesnog vijeća

Varaždinske vijesti | 11.6.2024. u 09:07h | Objavljeno u Društvo

Europsko plesno vijeće sa sjedištem u Parizu, preteči je obrazovni sustav u plesu. Mnogo zemalja članice su Europskog plesnog vijeća: Albanija, Armenija, BiH, Bulgarija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Italija, Latvija ,Rusija, Španjolska, Švedska....Naravno među njima je i Hrvatska koju kao predsjednik potpisuje vrhunski plesač, koreograf, sudac i voditelj, Marko Ciboci.

Poziv za Gala večer, eventa pod nazivom "Adriatic Royal Pearl" u Hotelu Royal u Opatiji, dobila je i vlasnica Plesnog Kluba Feel, Romana Rod.

Nakon sada više od 11 godina rada, Romana se istaknula s velikim uspjesima u svom radu što je rezultiralo brojnim vrhunskim nagradama njenih plesača u urbanim plesnim stilovima na domaćoj i međunarodnoj plesnoj sceni.

Profesionalni rad Romane Rod, uočio je i Marko Ciboci te joj je na samoj Gala večeri uručio certifikat za profesionalnog koreografa Europskog plesnog vijeća.

Romana Rod, kao odgajatelj, licencirana je voditeljica plesnih tehnika, WADF licencirana sutkinja za umjetničke plesne stilove, licencirana sutkinja urbanih plesnih stikova HPS-a, licencirana fitness trenerica za djecu, te prvostupanjska licencirana trenerica fitness pole dancea.

Njena dodatna titula Europskog plesnog vijeća, samo je dokaz marljivog rada i ljubavi prema plesu.