RECI "DA": Zadnji vikend kolovoza u Varaždinu u znaku 9. Dana vjenčanja Foto: Ilustracija/Pixabay

RECI "DA": Zadnji vikend kolovoza u Varaždinu u znaku 9. Dana vjenčanja

VV | 23.8.2020. u 16:20h | Objavljeno u Društvo

Zadnji vikend kolovoza rezerviran je za 9. Dane vjenčanja koji će se od 28. do 30. kolovoza održati na Kapucinskom trgu.

- Odlučili smo našim izlagačima dati priliku da izlože svoje usluge i proizvode u vrijeme kad se u Varaždinu inače održavao Špancirfest. Svakako treba naglasiti kako ćemo poštivati sve preporuke Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Sajamsku priredbu produžili smo za jedan dan - poručuju organizatori.

Sva tri dana sajma u večernjem terminu održavat će se zabavno-glazbeni program za izlagače, posjetitelje i buduće mladence. Posebni gosti 9. Dana vjenčanja u Varaždinu je Klapa Kampanel, koja će nastupiti u subotu, 29. kolovoza u 21 sati.

Program 9. Dana vjenčanja 28. 29. i 30. kolovoza na Kapucinskom trgu obilježit će modne revije, prigodna prodaja, prezentacije i nastupi glazbenika, a i ove godine proglasit će se najsimpatičniji par čiji je izbor već počeo na Facebook profilu Dani vjenčanja u Varaždinu. Nagradu najsimpatičnijem paru na Danima vjenčanja u Varaždinu uručuje poseban gost iznenađenja iz poznatog show-a RTL televizije "Brak na prvu" 30. kolovoza u 14 sati.

Na Kapucinskom trgu će se, paralelno s 9. Danima vjenčanja u Varaždinu, održavati i 5. Vegefest i 17. Revija mažoret timova.