RC VARAŽDIN JUG Centru Tomislav Špoljar uručena rotirajuća ljuljačka za djecu s invalititetom Foto: Ilustracija/RC Varaždin Jug

RC VARAŽDIN JUG Centru Tomislav Špoljar uručena rotirajuća ljuljačka za djecu s invalititetom

VV | 2.12.2021. u 14:29h | Objavljeno u Društvo

Prije samo nešto više od mjesec dana, u sklopu tradicionalne dobrotvorne akcije Vrganjijada, članovi RC Varaždin Jug prikupljali su sredstva za humanitarne klupske aktivnosti. Jedna od njih je završena ovih dana.

- Nakon primopredaje donacije monitora vitalnih funkcija pedijatriji OB Varaždin, danas smo realizirali i drugu primopredaju, donaciju nove rotirajuće ljuljačke za djecu s invaliditetom Centru Tomislav Špoljar, vrijedne 25.000 kuna. Prva takva donacija slične vrijednosti bila je 2020. godine vezana uz dogradnju senzorskog parka - rekao je predsjednik RC Varaždin Jug Danijel Juraga.

Projekt je realiziran s 50 posto klupskih sredstava, na koje je hrvatski Rotary District 1913 dodao dodatnih 50 posto u vidu disktriktne potpore, a dodanu vrijednost daje činjenica da se radi o hrvatskom proizvodu, čime Rotary zajednica podupire i razvoj lokalnog gospodarstva.

Na primopredaji su bili predsjednik RC Varaždin Jug Danijel Juraga u pratnji članova kluba i ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Marin Vučić.