Radionica dokumentarnog filma za djecu od 10 do 14 godina

VV | 22.12.2016. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu će se od 27. do 29. prosinca u organizaciji udruge za filmsko i audiovizualno stvaralaštvo 'Kokkin' održati radionica dokumentarnog filma za djecu uzrasta od 10 do 14 godina. Cilj radionice je da svako dijete samostalno ili u grupi od dvoje napravi dokumentarni film u trajanju do 3 minute. Djeca će učiti osnove snimanja, režije i montaže dokumentarnog filma.

Voditeljica radionice je varaždinska redateljica i televizijska novinarka Anja Strelec, koja je ujedno idejna začetnica i jedna od osnivačica udruge. Širokoga filmskog i televizijskog iskustva, Anja je magistrirala produkciju u Montpelliereu i režiju dokumentarnog filma u Toulouseu u Francuskoj te je autorica nekoliko dokumentarnih filmova koji su nagrađivani na domaćim i međunarodnim festivalima. Živi i radi u Belgiji na audiovizualnim i filmskim projektima.

Radionica će se održavati od 27. do 29. prosinca od 10 do 13 sati.

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mjesto održavanja radionice: Zavojna ulica 6

Udruga 'Kokkin' osnovana je s ciljem promocije filmskog i audiovizualnog stvaralaštva a uz Anju Strelec, suosnivačice udruge su varaždinka Maja Čosić te Iva Galović.

Maja Čosić pravnica je i stručnjakinja za europske fondove. Odmalena se bavila fotografijom te sudjelovala na brojnim domaćim i međunarodnim izložbama.

Iva Galović povjesničarka je umjetnosti koja se odmalena bavila raznim vidovima umjetnosti, osobito glazbom. Trenutačno pohađa postdiplomski program iz područja zvuka na School of Arts u Ghentu u Belgiji.

Označeno u