Produžene prijave za 7. utrku za mač Grofa Draskovicha

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.6.2021. u 19:47h | Objavljeno u Društvo

Zbog velikog interesa za sudjelovanje na 7. utrci za mač Grofa Draskovicha zadnjih nekoliko dana produžene su prijave do sutra, 20. lipnja.

- Ne propustite ovu priliku i prijavite se za jednu od naših najljepših kontitnentalnih utrka. Ukoliko ste već prijavljeni, nije potrebno ponovno se prijavljivati nego je potrebno samo uplatiti startninu. Ukoliko planirate trčati u nedjelju 4. srpnja u 10:00 sati 1 ili 2 kruga oko jezera odnosno 5 km kao utrku građana ili glavnu utrku na 10 km, krajnje je vrijeme da se prijavite. Osigurane su vrijedne nagrade i ugodno druženje. Sponzori su Muzej Dvor Trakošćan, Turistička zajednica Općine Bednja i sam Grof Draskovich - ističu organizatori.

Sama utrka održava se na prekrasnoj lokaciji oko Trakošćanskog jezera, a posebnost utrke između ostalog je svakako i jedinstven ulazak u cilj koji se nalazi u samom dvorcu.

- Na samoj utrci očekuje se i dolazak osobno Grofa Nikolausa Draskovicha koji će svojim prisustvom uveličati ovu po mnogočemu jedinstvenu utrku. Iz tog razloga ostaje još samo poziv: dođite 4. srpnja u Trakošćan po svoj mač i uživajte trčeći po prekrasnoj stazi oko jezera u veličanstvenom ambijentu jednog od naših najljepših dvoraca – Trakošćan. Također, vrijedi napomenuti da organiziramo i dječje utrke večer prije glavnih utrka tako da možete organizirati obiteljski vikend sa svojim klincima i klincezama gdje će svi članovi trčati i uživati u ljepotama dvorca Trakošćan - pozivaju organizatori.