"Heroj ulice", "Marina" i drugi hitovi pjevat će se u Varaždinu - stižu Prljavci Foto: Prljavo kazalište/Facebook

"Heroj ulice", "Marina" i drugi hitovi pjevat će se u Varaždinu - stižu Prljavci

vv | 8.8.2023. u 16:09h | Objavljeno u Društvo

Cijene ulaznica su od 20 do 23 eura

- Neumorni Prljavci ostavili su neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti i osvojili srca mnogih generacija svojim jedinstvenim zvukom i tekstovima. Punih 45 godina uveseljavaju i stare i mlade pa će isto biti i šećer na kraju godine, 26. prosinca s početkom u 20 sati u Areni Varaždin - najavljuju organizatori i dodaju:

- Jedan od ključnih razloga za dugotrajni uspjeh Prljavog kazališta jest njihova sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove. Pjesme poput "Marina", "Mojoj majci", "Heroj ulice" i "Sve je lako kad si mlad" postale su evergreen hitovi u srcima mnogih generacija. Ostaju jedan od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe. Njihov talent, autentičnost i iskrenost u glazbi osigurali su im posebno mjesto u srcima publike, a pjesme i izvedbe ostaju žive i snažne i danas, dok nastavljaju oduševljavati nove generacije slušatelja.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava Eventim, a možete ih kupiti i u našoj Suvenirnici na Korzu. Cijena za parter (stajanje) iznosi 20 eura, a za tribine (slobodno sjedenje) 23 eura.

Koncert je najavljen za utorak, 26. prosinca, s početkom u 20 sati.