Pripreme za Špancirfest 2022. u punom jeku - objavljena dva poziva

Varaždinske vijesti | 12.4.2022. u 15:42h | Objavljeno u Društvo

Pripreme za ovogodišnji Špancirfest, koji će biti održan od 19. do 28. kolovoza u punom su jeku. Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je dva važna poziva.

POZIV ZA SUORGANIZATORA GASTRO ZONE STARI GRAD I KAPUCINSKI TRG

Gastronomski sadržaji Špancirfesta iznimno su važan dio festivalske ponude i identiteta. Osmišljavanje zanimljivog, kreativnog i održivog koncepta popularnih gastro zona izazovan je, ali i poslovno primamljiv projekt, kojim bi najveći i najpopularniji hrvatski festival trebao napraviti novi kvalitativni sadržajni iskorak.

Upravo objavljeni poziv podrazumijeva trogodišnju suradnju u realizaciji dviju, lokacijski veoma zanimljivih gastro zona, Zona Kapucinski trg
https://www.spancirfest.com/poziv za iskazivanje interesa suorganizatora spancirfesta-2022-2024-zona kapucinski trg/

Zona Stari grad
https://www.spancirfest.com/poziv za iskazivanje interesa suorganizatora spanidesta 2022 2024 zona stari grad/

POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2022.

Špancirfest svake godine privlači tisuće posjetitelja dnevno što ga čini i iznimno privlačnim tržištem za razne izlagače i obrtnike. Izlagačko prodajna ponuda Špancirfesta nezaobilazni je dio festivala, a posjetitelji značajan dio svoje pažnje i vremena tijekom boravka na njemu, posvećuju razgledavanju i kupovanju raznih proizvoda i suvenira na štandovima i kućicama razmještenima po cijeloj povijesnoj jezgri Varaždina. To potvrđuju i podaci o iz godine u godinu sve većem prometu u trgovini i ugostiteljstvu tijekom kolovoza, koji potvrduju iznimnu vrijednost tržišta koje Špancirfest stvara.

Turistička zajednica grada Varaždina je, kao dio priprema za ovogodišnji Špancirfest, objavila poziv za zakup izlagačko prodajnih prostora na festivalu pa pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da ga prouče i što prije se jave jer interes raste iz godine u godinu.
https://www.spancirfest.com/poziv za zakup izlagacko prodajnih prostora na spancirfestu-
2022/

Označeno u