Pripreme za 100-tu obljetnicu HKD Napredak Varaždin i 30 godina obnove

| 8.10.2020. u 08:45h | Objavljeno u Društvo

Ovog četvrtka će se u restoranu i pansionu Garestin održati predstavljanje knjige autora dr.sc. Marija Pejića "UPRAVLJANJE MARKETINGOM I ODOSIMA S MEDIJIMA U NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA NA PRIMJERU HKD „NAPREDAK“ -NAPRETKOVI PROMAŠAJI-"

O knjizi će govoritiDr. sc. Hrvoje Šapina, recenzent knjige, autor dr.sc. Marijo PejićIvan Bošnjak, prof. Predsjednik HKD Napredak Varaždin.

Program će voditi: Ladislav Volić, prof., a program počinje u 18 sati.

Uskoro dolazi i slavlje 100-te obljetnice Hrvatskog kulturnog društva Napredak Varaždin. Program koji će realizirati biti će ponovno u obliku: izložbe, koncerata, predstavljanja knjiga, tribina. Posebice će biti zastupljeni sa Katoličkim školskim centrima u BiH, o njihovom radu i djelovanju više od 20 godina. To je opstanak hrvatskog naroda u Bosni. Primjeri za to su u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Travniku, Žepču, Banja Luki, Bihaću… Navedene će centre predstavljati u vrijeme održavanja programa kao što su to činili i do sada u Varaždinu, Čakovcu, Ivancu, Prelogu, Murskom Središću.

Promatrat će posljednjih petnaest godina financiranja HKD Napredak Varaždin. Članovi obitelji Bošnjak će kroz volontiranje slaviti 100-tu obljetnicu rada, a predsjednik 30 godina na istoj funkciji.