Prijavite se za sudjelovanje na radionici "Protiv diskriminacije na lokalnoj razini"

Varaždinske vijesti | 16.10.2018. u 16:53h | Objavljeno u Društvo

Kuća ljudskih prava Zagreb, Europska antirasistička mreža i Inicijativa mladih za ljudska prava u ponedjeljak, 22. listopada u Varaždinu organiziraju radionicu "Protiv diskriminacije na lokalnoj razini".

Radionica će se održati u Studentskom Klubu SC Varaždin (Ul. Julija Merlića 9) u vremenu od 15:00 do 18:00 sati.

Prema najavama organizatora, sudionici će imati priliku saznati više o suzbijanju diskriminacije i zaštiti ljudskih prava kao i metodama i tehnikama zagovaranja, a pružit će im se i mogućnost da u suradnji s gradskim tijelima doprinose stvaranju lokalne strategije za suzbijanje diskriminacije te zaštiti i promociji ljudskih prava u svom gradu.

Na sudjelovanje su pozvani predstavnici udruga civilnog društva, aktivisti, studenti, članovi savjeta mladih i ostali zainteresirani građani i građanke grada Varaždina i okolice. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na ovom LINKU.

Prijaviti se može i na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tako da pošaljete svoje ime i prezime, grad iz kojeg dolazite i jeste li član/ica neke organizacije.

Radionica se provodi u sklopu projekta "Mreža gradova i civilnog društva za suzbijanje rasizma i diskriminacije u Hrvatskoj" u kojem sudjeluje Grad Varaždin, a čiji je cilj unapređenje mehanizama zaštite od diskriminacije i rasizma na lokalnoj razini kroz suradnju organizacija civilnog društva i gradskih uprava te razvoj strategija za promociju tolerancije i uključivosti.