Predstavnice AIESEC-a uručile gradonačelniku Biliću zahvalnicu  za suradnju Foto: Grad Ludbreg

Predstavnice AIESEC-a uručile gradonačelniku Biliću zahvalnicu za suradnju

V.M./Varaždinske vijesti | 7.2.2017. u 14:02h | Objavljeno u Društvo

Predstavnice organizacije Aiesec, Deana Kovač i Ana Katarina Kolarić uručile su gradonačelniku Ludbrega Dubravku Biliću zahvalnicu za suradnju na projektu "Global Village" koji je započeo prošle godine, a nastavljen je i ove godine nacionalnom konferencijom "Leaders of tomorrow".

Naime, prošle godine Grad Ludbreg i organizacija AIESEC započeli su suradnju. Tada je je Grad bio generalni pokrovitelj međunarodne svjetske manifestacije "Global Village" u organizaciji AIESEC-a.

U sklopu projekta u Ludbregu je na Trgu Svetog Trojstva održan program kojim je uz međunarodnu razmjenu približena druga kultura kroz prezentaciju glazbe, hrane, kulturnih i geografskih znamenitosti drugih zemalja.

Suradnja je nastavljena ove godine kada je Ludbreg, točnije Osnovna škola Ludbreg bila domaćin nacionalne konferencije "Leaders of tomorrow" koju je organizirala organizacija mladih AIESEC.

- Drago nam je što možemo biti podrška mladim, ambicioznim ljudima. Ludbreg je tako u dva navrata do sad imao prilike ugostiti mlade iz različitih zemalja koji su nam predstavili svoju kulturu i tradiciju - rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Konferencija održana u Ludbregu okupila je članove izvršnih odbora iz šest lokalnih odbora, Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke, Varaždina i Pule te njihove projekt menadžere. Kroz tri dana radionica i predavanja radilo se na znanju i vještinama potrebnim za vođenje lokalnih odbora i provedbu širokog spektra aktivnosti predviđenih za ovu godinu.

Temeljni cilj AIESEC-a jest stvaranje lidera dobivajući praktično razvojno iskustvo u profesionalnom okruženju i realnim situacijama.

Organizirajući projekte tijekom cijele godine te radeći u timovima i funkcijama poput marketinga, ljudskih resursa, financija ili prodaje, članovi AIESEC-a dobivaju važne kompetencije i postaju konkurentni na tržištu rada istovremeno ostvarujući pozitivan utjecaj na društvo kroz organiziranje socijalno odgovornih projekata.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci