Poznat datum 14. Obrtničkog uličnog sajma, UHOV poziva obrtnike na sudjelovanje Foto: VV arhiva / ilustracija

Poznat datum 14. Obrtničkog uličnog sajma, UHOV poziva obrtnike na sudjelovanje

Varaždinske vijesti | 12.3.2022. u 17:14h | Objavljeno u Društvo

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin (UHOV) poziva zainteresirane obrtnike i obrtnice da se prijave za sudjelovanje na 14. Obrtničkom uličnom sajmu.

Sajam će se održati u subotu 9. travnja na Franjevačkom trgu u Varaždinu, od 8-13 sati.

- Kao i svi do sada, i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat - od izložbeno prodajnog dijela, predstavljanja tradicijskih zanata, izložbe starih automobila Oldtimer kluba Varaždin, a sve uz pratnju Varaždinskog tamburaškog sastava Taliri - priopćili su iz Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Ujedno napominju da je sajam izložbeno-prodajnog karaktera i besplatan za sve izlagače članove HOK-e koji redovno podmiruju komorski doprinos.

- Svi izlagači moraju se držati svih uputa Stožera civilne zaštite. Molimo sve zainteresirane da ispune prijavnicu dostupnu na internetskoj stranici Udruženja te rezerviraju svoje izlagačko mjesto na vrijeme, a zaključno sa 6. travnjem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Veselimo se nastavku tradicije okupljanja na način kako su to nekad činili naši prethodnici - poručili su iz Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.