Posjet djelatnika partnerske škole – Osnovne škole Viktorovac iz Siska

VV | 8.9.2021. u 18:53h | Objavljeno u Društvo

Suradnja između VI. osnovne škole Varaždin i Osnovne škole Viktorovac iz Siska započela je u svibnju 2021. kada je održan prvi radni sastanak u Sisku.

U petak, 3. rujna 2021. održan je drugi radni sastanak kada su VI. osnovnu školu Varaždin posjetili ravnateljica i djelatnici OŠ Viktorovac iz Siska. Budući da je to bio njihov prvi posjet, ravnatelj i djelatnici VI. osnovne škole Varaždin goste su poveli u razgledavanje škole.

Oni su bili oduševljeni svim prostorijama škole, suvremenom opremom koja se koristi u nastavi, brojnim školskim projektima i izvannastavnim aktivnostima. Upravo je i tema radnog sastanka bila prenošenje primjera dobre prakse u provođenju izvannastavnih aktivnosti. Gosti su pokazali veliko zanimanje za rad izvannastavnih aktivnosti koje se već duži niz godina provode u VI. osnovnoj školi: Keramičari, Domaćinstvo, Mali tehničari, Mali građani, Mali znanstvenici, Debatni klub, Astronomija, Kemija, Biologija i Fizika te Učenička zadruga…

Cijeli susret je protekao u ugodnom ozračju, a razmjena iskustava u radu s učenicima između različitih škola se pokazala izuzetno korisna te se veselimo daljnjoj uspješnoj suradnji.

IMG-fa32c71a654b405d12b8173d3bce91d6-V_1.jpg