Ponovno kreće aqua aerobik za članove Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin Foto: VV arhiva / ilustracija

Ponovno kreće aqua aerobik za članove Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin

Varaždinske vijesti | 29.9.2019. u 15:15h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

I ove godine, u suradnji s Gradskim bazenima Varaždin, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin (DZDV) za sve zainteresirane članove organizira Aqua aerobik.

Aqua aerobik je besplatan za članove DZDV-a, a održavat će se na gradskim bazenima u razdoblju od 2. listopada do 31. prosinca, uz stručnog voditelja, i to u dva termina, srijedom od 18 do 19 sati te petkom od 17 do 18 sati.

Inače, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin vratilo se u stari prostor u Ulici Ivana Meštrovića 1 (Opća bolnica Varaždin). Prostorije koje društvo sada koristi dodatno su uređene i obnovljene. Od 2. listopada u prostorijama društva bit će organizirana dežurstva članova i to ponedjeljkom od 10 do 12 sati i srijedom od 15 do 17 sati.

- Pozivamo sve članove da nam se pridruže u aqua aerobiku. Također, pozivamo sve postojeće, bivše i buduće članove da nas posjete u terminima organiziranog dežurstva na novoj-staroj adresi, gdje stari članovi mogu obnoviti svoju članarinu, a novi se učlaniti. Da biste postali član DZDV-a ne morate nužno biti dijabetičar. Svi su dobrodošli. Članarina iznosi 50 kuna godišnje. Svi koji nas posjete mogu uzeti novi broj časopisa Dijabetes, kao i informirati se o dijabetesu, prehrani, liječenju i komplikacijama koje ta bolest često ima - napomenuo je Paul Rosenthal, predsjednik DZDV-a.

dijabeticari_varazdin_1.jpg

dijabeticari_varazdin_2.jpg

dijabeticari_varazdin_3.jpg

dijabeticari_varazdin_4.jpg

dijabeticari_varazdin_5.jpg

dijabeticari_varazdin_6.jpg