Položen vijenac za sve preminule građane i branitelje, odana počast pokojnom županu Mlinariću Foto: Foto agencija Sjever

Položen vijenac za sve preminule građane i branitelje, odana počast pokojnom županu Mlinariću

VV/MN | 8.9.2020. u 17:35h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Povodom Dana Varaždinske županije, koji se svake godine obilježava baš na današnji dan, na Blagdan Male Gospe, izaslanstvo Varaždinske županije u kojem su bili župan Radimir Čačić, saborska zastupnica Natalija Martinčević, predsjednik Županijske skupštine, Alen Runac te  zamjenik župana Tomislav Paljak  položilo je vijenac i zapalilo svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu u spomen na sve preminule građane Varaždinske županije te poginule branitelje s našeg područja.

Župan Čačić tom je prigodom pozvao sve prisutne na minutu šutnje. Prije polaganja vijenca kod Središnjeg križa, županijsko izaslanstvo je položilo aranžman i zapalilo svijeću na grobu pokojnog župana dr. Marijana Mlinarića. Nakon toga u varaždinskoj je katedrali služena Sveta misa zahvalnica koju je predslavio varaždinski biskup mons. Bože Radoš, a kojoj je uz spomenute dužnosnike prisustvovao i saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-7.jpg

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-6.jpg

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-4.JPG

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-3.JPG

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-2.JPG

Polaganje_vijenaca_Sveta_misa_-1.JPG