Podrum ponedjeljkom: "Poetika tijela" - izložba fotografija Jurice Galekovića

Varaždinske vijesti | 20.11.2022. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Ovog ponedjeljka, 21. studenog s početkom u 19 sati u varaždinskom Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 bit će održano otvorenje izložbe fotografija Jurice Galekovića pod nazivom "Poetika tijela".

Riječ je o jednoj u nizu izložbi odabranih u sklopu programa "Podrum ponedjeljkom", a koji javnosti prezentira mlade afirmirane i neafirmirane autore. Bit će izloženo petnaestak crno bijelih fotografija, a riječ je o aktovima koje predstavlja ovaj fotografski entuzijast.

Na petnaestak izložbi priređenih u sklopu treće sezone programa "Podrum ponedjeljkom" predstavljene su grafike, ilustracije, slike i skulpture i fotografije čime je znatno obogaćena ponuda vizualne kulture u gradu Varaždinu i šire. Time VANIMA ostvaruje zacrtane planove, afirmirajući mlade autorice i autore omogućivši im predstavljanje široj varaždinskoj publici.

Program "Podrum ponedjeljkom" u podrumu Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 u Varaždinu organizira varaždinski Filmsko-kreativni studio VANIMA, a financijski ga podržava grad Varaždin i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Poetika_tijela_Jurica_Galekovic_najava.jpg