PODRUM PONEDJELJKOM U P4 izložba polaznika likovne radionice udruge VANIMA

vv | 25.6.2023. u 16:18h | Objavljeno u Društvo

Likovna ostvarenja javnosti predstavljaju mladi autori - Lea Premec, Elena Sodar Rogina, Helena Marčun, Hana Lacković, Jakov Novak, Dena Makaj i Ivan Novak

U ponedjeljak, 26. lipnja u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4, otvara se skupna izložba radova polaznika grupe za likovnu kulturu za djecu i mlade, koja je djelovala kroz proteklu školsku godinu pod mentorstvom voditelja i člana udruge VANIMA Ivana Mladenovića.

Na izložbi koju organizira udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA kroz program "Podrum ponedjeljkom", svoja likovna ostvarenja javnosti predstavljaju mladi autori: Lea Premec, Elena Sodar Rogina, Helena Marčun, Hana Lacković, Jakov Novak, Dena Makaj i Ivan Novak.

Polaznici su se susreli s aktivnim oblikovanjem radova, te razvijali kritičko mišljenje analizirajući likovna djela. Ideja radionica likovne grupe je uvesti učenike u svijet likovne umjetnosti, kako bi oplemenili sliku o sebi u svijetu u kojemu žive te razvili kreativnost, način mišljenja i djelovanja.

Pod mentorstvom Ivana Mladenovića, mag. educ. Art, u sklopu udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA kroz 2022./2023. školsku godinu, upoznali su osnove vizualnog i likovnog stvaralaštva, koristeći raznovrsne likovne tehnike.

A da je i školska godina 2022/2023. bila aktivna i produktivna dokazuju i radovi mladih talentiranih polaznika grupe za likovnu kulturu izloženi u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4.

Plakat_final2.jpg