Počela nova sezona satova joge u Centru zdravlja i sreće Sattva u Beretincu Foto: ilustracija / Pixabay

Počela nova sezona satova joge u Centru zdravlja i sreće Sattva u Beretincu

Varaždinske vijesti | 10.9.2018. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Redovni tjedni satovi joge za početnike održavaju se u Centru zdravlja i sreće Sattva u Beretincu (Varaždinska 20 C), utorkom od 18:00 do 19:15 sati i četvrtkom od 17:45 do 19:00 sati. Satovi joge su otvoreni svima, od početnika kojima je ovo prvi susret s jogom do onih koji su s njom upoznati i redovno vježbaju.

Osim redovnih satova joge, i ove sezone u Sattva centru održavaju se i mjesečne intenzivne joga radionice na kojima polaznici imaju prilike dublje uči u tehniku i znanje joge.

- Svaki mjesec jedan vikend se održava i Art of Living Program sreće na kojemu se podučavaju, osim joge i meditacije, i napredne tehnike disanja te spoznajne tehnike koje nam omogućuju dubinsko uklanjanje stresa i otkrivanje naših nepreglednih prirodnih izvora životne energije - ističu iz Sattva centra.

Osim joge, jedna od specijaliteta kuće u Sattva centru su radionice i tečajevi kuhanja. Novost u programu je škola kuhanja koja će se jednom mjesečno održavati svaki mjesec do lipnja. Uz nju su tu sada već na stalnom meniju Kuhaonice, jednodnevne radionice kuhanja cjelovitog veganskog i vegetarijanskog obroka, dok su vikend tečajevi ayurvedskog kuhanja su za one koji žele pripremati zdrave obroke potpuno u skladu sa vlastitom tjelesnom konstitucijom.

O ovim i ostalim programima, poput zajedničkih meditacija, ayurvedskih konzultacija s izvornim indijskim liječnikom, ayurvedskim tretmanima, više možete saznati na www.sattva-centar.hr.

Označeno u