Plesni klub "Plan B" uspješno završio plesnu sezonu 2020./2021. Foto: PK Plan B

Plesni klub "Plan B" uspješno završio plesnu sezonu 2020./2021.

Varaždinske vijesti | 20.6.2021. u 14:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Krajem nastavne godine i plesači Plesnog kluba "Plan B" završavaju svoje treninge i odlaze na zasluženi ljetni odmor.

- Ova godina je bila puna izazova! Krenuli smo s treninzima u dvorani, zatim online, da bi se prebacili na održavanje treninga na otvorenom, a završili ponovo u dvorani. Za razliku od prošle sezone; kada smo kompletno obustavili aktivnost, ove smo se maksimalno potrudili održati aktivnost unatoć svim zabranama i u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama - komentirala je trenerica kluba Martina Palošika Čonda.

- Nije bilo lako, ali uspjeli smo! Zahvaljujem trenericama Ramoni Kramarić, Dori Jurak, Lari Novak te trenerici ritmičke gimnastike Miji Vidaković na ogromnom trudu koji su ulagale u treninge kako bi motivirale i uveseljavale djecu. Zahvaljujemo roditeljima na podršci i našim upornim plesačima koji su marljivo pohađali treninge! - dodala je.

Na zadnjim treninzima vladalo je uzbuđenje zbog nastupa za najmilije. Nagrada je bio veliki pljesak koji je svima nedostajao te podjela klupskih medalja za trud. Slijedilo je kratko druženje uz čašćenje sladoledom, bombonima i sokovima - slavila su se čak dva rođendana.

- Pred-upisi su otvoreni! Zainteresirani za upis djece u program plesne ritmike i jazz dance-a starosti od 3-14 godina mogu se javiti putem Facebooka ili Instragrama Plesni klub "Plan B" ili na broj telefona 092 225 5851! Od jeseni slijede brojni noviteti, te programi za 14+ godina! - poručuju iz kluba.