Plesni klub "Plan B" poziva na upise, uvode se i rekreativni satovi plesa Foto: Pixabay / ilustracija

Plesni klub "Plan B" poziva na upise, uvode se i rekreativni satovi plesa

Varaždinske vijesti | 27.8.2021. u 11:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Iz Plesnog kluba "Plan B" pozivaju sve zainteresirane, starosti od 3 godine na dalje, na upis u plesne programe kluba.

- Plesni klub "Plan B" orijentiran je na umjetničke plesne discipline: jazz dance, moderni i suvremeni ples, show dance, akrobatski ples, te klasični balet. Svi su dobro došli! - ističu iz kluba.

- Upisi će se održati 30. i 31. kolovoza u Gospodarskoj 58 (upravna zgrada HAK-a), od 17 do 19 sati, u živo, prema svim epidemiološkim mjerama. Na upise molimo doći osobno roditelj i dijete. Treninzi će početi 6. rujna, prema rasporedu kojeg sastavljamo prema broju upisanih, te epidemiološkim mjerama. Svi oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati navedenim terminima, mogu ispuniti on-line obrazac koji je objavljen na službenoj Facebook stranici kluba - navela je trenerica kluba Martina Palošika Čonda.

Spomenula je i novosti iz kluba.

- Od ove godine uvodimo rekreativne satove latino-američkih plesova za sve one 16+ godina na principu drop-in satova; bez obaveznog upisa u klub. Plesat će se u grupi; bez partnera, predznanje nije potrebno, a satovi su namijenjeni svima koji se žele rasplesati, oznojiti i dobro osjećati. Održavat će se petkom u večernjim satima pod stručnim vodstvom plesačice Ele Vuković. Javnosti je poznata s televizijskog show-a "Ples sa zvijezdama" - napomenula je trenerica.

Za više informacija nazovite 092 225 5851.

PK_PLAN_B_2021_-_2022_upisi.jpg

Označeno u