Plesni klub Feel sudjelovao na plesnom festivalu u Makedoniji

vv | 6.5.2024. u 20:11h | Objavljeno u Društvo

Tim Feel The Best vratio se s gostovanja u Makedoniji, točnije Kumanova. Pozivnica od organizatorice Merlin Meri Stojanovska iz Dance Studia Mak-a, stigla je u ruke vlasnice kluba PK Feel još prošle godine. S obzirom na veliku organizaciju, Romana Rod napravila je još jedan korak više, organizirala let i odvela djevojke na gostovanje u Kumanovo. Između ostaloga, Romana je poklon Grada Varaždina predala u ruke gradonačelniku Grada Kumanovo, gospodinu Maksimu Dimitrievskom. Dva prijateljska grada ponovo su putem plesa obnovili svoje prijateljstvo, a tomu je ovog puta pridonio PK FEEL.

Plesni festival pod nazivom Dance Fest 2024. Kumanovo, okupio je plesače iz gotovo svih susjednih država, i obilježio dugogodišnju plesnu tradiciju. Djevojke iz PK FEELa,  predstavile su svoj Grad Varaždin i Hrvatsku dvjema koreografijama, ali su i odradile plesnu radionicu vrhunskog plesača i koreografa Predraga Dedića, poznatog kao Dedicate i naučile tehniku Poppinga. Pune dojmova i znanja, ponosno su se vratile u Varaždin, u dvoranu, gdje su proteklih mjeseci bili domaćini pregrštu plesnih radionica, baleta, suvremenog plesa, jazza, hip hopa, pa ćak i folklora.

- Feel je klub koji svojim plesačima uz urbane plesne stilove, nudi osnovno obrazovanje drugih plesnih stilova drugih poznatih i vrhunskih trenera i koreografa. Uz marljivi rad u dvorani, znanje o plesu je široka lepeza kulture koju bi svaki plesač morao poznavati - izjavila je Romana Rod, koja već sljedeći vikend odlazi u Mostar, gdje će održati svoju plesnu radionicu urbanih i umjetničkih plesnih stilova.