Plesni klub Feel ide na Svjetsko prvenstvno u Street Dance Showu, ušao i u dvije "gale"!

vv | 30.5.2023. u 13:16h | Objavljeno u Društvo

Plesni klub Feel je prošli vikend bio na natjecanju u Velikoj Gorici pod nazivom Dance Xplosion u organizaciji kluba Megablast.

Uz osam zlata (Feel The Best, Feel Fantastic, Feel Free, Feel Top, Feel Da Beat, Feel Cicibani, Feel Show, solo Day and Night) i dva srebra (Feel Move, Feel Up), Feel Fantastic ušao je u Mini Galu dok se tim Feel The Best kvalificirao se na IDO (International Dance Organization), Svjetsko prvenstvno u Street Dance Showu, koje će se u studenom biti u Sloveniji.

IMG_20230520_15371811.jpg

IMG_20230520_2045571.jpg

IMG_20230520_0941171.jpg

Prošlog su vikenda Feelovci stigli iz Zadra - s festivala International Dance Festival u organizaciji plesnog kluba Bellus. Feel Cicibani s dvije koreografije osvojili su zlato, Feel Move drugo i četvrto mjesto, Feel Bump osvojio je broncu, a Feel The Best zlato u ulazak u top deset najboljih koreografija.

- Plesna sezona bliži nam se kraju, turbulentno su se odrađivala natjecanja i nastupi, pogotovo zadnja dva mjeseca. Rezultati su pokazali vrhunsku kvalitetu Feel plesača, rad trenera i koreografa Melani Milec, Borne Ratkaja i Lorene Marić te moje malenkosti. Neumorno se stvaraju sve kvalitetnije koreografije i iznimno sam ponosna na klub. Na upisima u rujnu očekujem nove plesače koji su se pred kraj sezone  većnajavili, a timovi će biti još veći i kvalitetniji – poručila je vlasnica kluba Romana Rod.