Ovog vikenda na Kapucinskom trgu bogat program za najmlađe te utrka Djeda Mrazova.

V.V. | 15.12.2016. u 14:15h | Objavljeno u Društvo

Posljednji adventski vikend na Kapucinskom trgu u Varaždinu obilovat će događajima koji će zagrijati sve posjetitelje jer slijedi ponešto za svačiji ukus, a najviše će se veseliti najmlađi.

Osim klizališta koje je otvoreno tijekom cijelog dana od 9:45 do 21:30, nakon čega u subotu od 22:00 sata slijedi Disko Sklisko, na Kapucinskom trgu će doći na svoje i neklizači koji žele osjetiti pravi božićni ugođaj.

Kuća Djeda Mraza otvorena je u petak od 17 do 19 sati, a u subotu i nedjelju od 10 do 13, te od 17 do 19 sati.

Raspjevani vikend na Kapucinskom trgu otvorit će u petak Mali Slavuji DND-a čiji koncert počinje u 18:00 sati.

mali slavuji

Za subotu u 11:00 sati najavljujemo utrku Djeda Mrazova u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani. Nagradu za najbržeg djedicu, SPA vikend za dvoje u toplicama Sveti Martin, osigurava Kitro, generalni sponzor Adventa u Varaždinu. Natjecateljima je potrebna samo dobra volja jer 'djedamrazovske' kape koje su uvjet za sudjelovanje osiguravaju organizatori, a prijave su moguće porukom na FB stranici Kitroa ili u subotu na licu mjesta, petnaest minuta prije početka utrke.

Cilj i start utrke su na Kapucinskom trgu, a staza dugačka 700 metara zatvara krug oko Cankarove, Kačićeve, Draškovićeve i Ulice Ankice Opolski. U ovoj utrci zabava je zagarantirana, jer za sve sudionike osigurana je okrjepa uz kuhano vino i grickalice, a uz voditelja Krunoslava Čolu neće im nedostajati ni bodrenja.

Glazbeni program na Kapucinskom trgu nastavlja se u subotu u 17:00 sati kada će na svoje doći ljubitelji power popa, rocka i elektronike jer nastupa zagrebački Pink studio.

pinkstudio 1

Nedjeljno jutro posvećeno je ponovno mališanima, kada od 11:00 sati nastupaju Štigleci.

- Pozivamo sve zainteresirane da dođu za vikend na Kapucinski trg i dožive još jednu adventsku Ledenu čaroliju - poručuju iz Gradske tržnice.

Označeno u