Ovi horoskopski znakovi uvijek govore istinu Foto: Ilustracija/Pixabay

Ovi horoskopski znakovi uvijek govore istinu

VV/Zadovoljna.hr | 7.8.2016. u 18:53h | Objavljeno u Društvo

Na laž, budimo iskreni, nitko od nas nije imun. Svatko kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje.

Postoje ljudi koji najrjeđe iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju, piše Zadovoljna.hr.

"Bolje ružna istina nego lijepa laž" izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A slijedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati. Štoviše, Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi 'to što vidiš, to i dobiješ'.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodenjak koji pripada zračnoj skupini znakova. Poput Ovna, i lepršavi Vodenjak ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodenjakova težnja iskrenosti povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvaća onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodenjak je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.