Ove subote iza topa Varaždinske građanske garde zlatni rukometaš Bruno Varšić Foto: Dražen Novosel: (s lijeva) Florijan Kolarić, Bruno Varšić, Ivan Pajić,Žiga Bedenik,Jakov Kolarić

Ove subote iza topa Varaždinske građanske garde zlatni rukometaš Bruno Varšić

vv | 4.8.2023. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska građanska garda i ove subote, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja planira svečanu smjenu straže i izvođenje glasnog pucnja na Starom gradu, točno u podne.

Nadamo se da će vrijeme ipak izdržati (kao i svake subote do sada), pa će svečana smjena straže biti - redovna. Naravno, u slučaju lošeg vremena i straža i glasni pucanj neće se održati. 

Ove subote uzicu Varaždinskog topa povući će vratar rukometne reprezentacije za osobe oštećena sluha i vratar RK Varaždin 1930 - Bruno Varšić.

Bruno je novi vratar RK Varaždin 1930, potpisao je ugovor prije nešto više od mjesec dana, a prije toga branio je boje MRK Čakovec. Vratar u najboljim godinama, a njegova je kvaliteta neosporna! Na svjetskom prvenstvu u rukometu za osobe oštećena sluha Hrvatska je po treći puta osvojila - zlato.

Ovog puta u finalu protiv Njemačke i to vrlo uvjerljivo - 28 : 22. Naravno, kad je između vratnica stajao Bruno i “zaključao” vrata. Na istom prvenstvu Bruno je proglašen najboljim vratarem i izabran u najbolju sedmorku prvenstva. Bruno je svestrana i poduzetna osoba, pravi timski igrač, zato smo ponosni što će i Bruno, barem jedan trenutak, biti dio našeg najboljeg tima. Samo najboljima čuvamo mjesto iza Varaždinskog topa. - poručuju iz Varaždinske građanske garde.