OPĆINA VISOKO Na županijskom natjecanju ekipno najbolji strijelci iz LD Fazan Maruševec

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.6.2021. u 15:26h | Objavljeno u Društvo

Na streljani domaćina LD Jareb iz općine Visoko, a u organizaciji Lovačkog saveza Varaždinske županije u subotu 19. lipnja, održano je županijsko natjecanje u gađanju glinenih meta discipline trap. Prvo je to natjecanje takvog karaktera održano u tom kraju, a snage su odmjerile ukupno 22 ekipe po šest strijelaca.

Najuspješniji u ekipnom poretku bili su strijelci iz LD Fazan Maruševec koji su obranili naslov prošlogodišnjih pobjednika. Drugo mjesto nakon raspucavanja pripalo je ekipi domaćina LD Jareb Visoko, a treće mjesto osvojila je ekipa LD Šljuka iz Petrijanca.

U pojedinačnoj konkurenciji pobjedu je odnio Josip Horvat iz ekipe LD Jareb Visoko, drugo mjesto pripalo je Tomislavu Horvatu iz Srnjaka Ludbreg, a treće Siniši Greguru iz pobjedničke ekipe Fazana Maruševec.

Ujutro su bila dodijeljena lovačka odlikovanja prvog, drugog i trećeg reda za cijeli područni lovni ured Novi Marof, a podijelio ih je sam predsjednik Lovačkog saveza Varaždinske županije Ivan Kutnjak.

Natjecanje je službeno, prvim pucanjem na glinenog goluba, otvorio načelnik Općine Visoko, Dragutin Mateković, a u nastavku natjecanju se pridružio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je najuspješnijim ekipama i pojedincima zajedno s načelnikom Općine podijelio pehare i medalje.

natjecatelji.jpg