Odgođen koncert Doris Dragović u Areni Varaždin, novi termin 24. listopada Foto: Hamar media

Odgođen koncert Doris Dragović u Areni Varaždin, novi termin 24. listopada

Hamar media | 13.3.2020. u 11:13h | Objavljeno u Društvo

Radi trenutne epidemiološke situacije u zemlji, Europi, ali i cijelom svijetu te prema preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja, organizator koncerta Doris Dragović, koji se trebao održati 18.4., u Areni Varaždin, odgađa koncert te zakazuje novi datum koncerta, 24.10.

- U ovom trenutku svima nam je prioritet zdravlje hrvatskih građana pa je sukladno s tome dogovoreno da se najavljeni koncert Doris Dragović odgodi i prebaci za novi termin 24.10., kada će cijela ova situacija biti iza nas i kad ćemo bezbrižno moći uživati u prvom koncertu Doris Dragović u Areni Varaždin - poručili su organizatori koncerta Tipo marketing.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti do kraja ožujka na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.